Snabb Runda!

Igår morse kom jag med tåget till Hbg. Väldigt hastigt bestämt. Så jag åker hem imon igen, sen börjar jag skolan på Måndag! Nu väntar jag på min mormor hos frisören!:)

Missade ALLT.

Tårar rinner, jag e riktigt ledsen.
När jag fick veta att min handbolls träning va samtidigt som live sändningen av TF Vertigo på Skansen, fick jag panik, MEN, jag fick inte skippa Träningen, och dessutom var inte min målvaktstränare där ens, så det var helt värdelöst, när jag kom hem var det försent, jag kom in på det och så vinka do hejdå:( Japp, där missa jag det. Ledsen as fuck.
Det låter kanske löjligt. Men 4 personer man älskar otroligt mycke, och som man sett framemot att se konserten (på Live stream) och inte kan. När man lägntat så och killarna lägntat och det är den fetaste showen Ever.
(Cred: @thefooocute) (IG)

17:41

Inga inlägg har kommit upp pga att jag inte orkat eller haft tid..
Men i Onsdags var jag med Alva på kvällen och käkade Pizza ute, och på kvällen när jag kommit hem fick jag reda på att mina kusiner skulle komma dagen efter. Och igår kväll åkte dom hem igen, så nu har jag tid att blogga igen;)
Och jag har en fråga! Nu Inför FoooVertigo på Liseberg undrar jag om ni har något tips vad jag ska ha på mig, känner lite smått panik inför det;)